Detalls: Dilluns es celebraran les finals de la Conferència Est

El partit de dilluns Els Chargers i els Islanders van participar dilluns en el primer partit de les set millors entrades de les Finals de la Conferència de l'Est als playoffs del 2020... Tampa Bay i New York havien jugat anteriorment als playoffs.Dues vegades cara a cara, els Chargers han guanyat la sèrie... Tampa Bay va derrotar als Islanders en cinc partits als quarts de final de la Conferència Est del 2004.Els quatre primers partits van acabar amb un 3-0.The Chargers L'equip va guanyar tres partits (Joc 1, Joc 3 i Joc 4) en el joc a porta tancada del porter Nikola, que és l'únic en la història de la NHL amb almenys quatre partits consecutius.Suspès l'inici de la sèrie (també: 2002 CQF OTT vs. PIT);​​Els Bolts seguiran guanyant el primer campionat de l'organització, i fins ara només és la Copa Stanley del 2004... Els Chargers segueixen a la Conferència Est el 2016 A les semifinals contra els Islanders, van guanyar cinc partits.El Bolts va perdre el primer partit per 5-3 a casa.Abans de quatre partits consecutius, inclosos dos partits a Brooklyn a la pròrroga (el tercer joc 5 -4 OT W i el quart joc 2-1 OT W)... El rècord de Tampa Bay el 2019 és d'1-2-0-20 partits de temporada regular contra els Illencs;Raiden 5-2 l'1 de novembre El sol va caure a Long Island, el 9 de desembre a l'AMALIE Arena per 5-1, i després va acabar la temporada amb una victòria a casa per 3-1 el 8 de febrer. Aquesta és la sisena vegada que els Boltes equip va guanyar el campionat de lliga.Ratxa de victòries del 29 de gener al 17 de febrer... Steven Stamkos va anotar i anotar (2-1-3 punts) contra els Islanders la temporada 2019-20...Andrei Vasilevskiy (Andrei Vasilevskiy) 1-1-0 Nova York la temporada 2019-20, el GAA és de 2,54 i la ràtio d'estalvi és de ,884.
En les últimes sis temporades, els Chargers han participat a les Finals de la Conferència Est per quarta vegada, i per cinquena vegada en les últimes deu temporades al Blitz... L'aparició de les Finals de la Conferència Est és la sisena vegada en la història de Tampa Bay. El Bolt és 2 a les Finals de la Conferència Est amb 3 registres històrics.La seva victòria va ser en la victòria de la Copa Stanley de 2004 i en el partit de 2015... Blitz ha estat 10-16 vegades en el primer partit, inclòs el rècord d'1-1 als playoffs de 2020... En el primer partit de les Finals de la Conferència de l'Est, el forrellat és sempre 3-2... Tampa Bay va guanyar la ratxa de quatre victòries consecutives als playoffs, que és als playoffs de la NHL. La ratxa de victòries activa més llarga, empatat al quart lloc de tots els playoffs... Els Chargers han guanyat set dels últims vuit partits de playoffs... En els playoffs del 2020, la taxa de victòria de Bolt La més alta (.769).
El porter de Tampa Bay, Andrei Vasilevskiy, va anotar 47 victòries i 45 derrotes en la seva cinquena victòria de la seva carrera als playoffs contra el BOS, el segon rècord més baix de la seva carrera als playoffs. Va acabar la segona ronda... Vasilevskiy és la tercera temporada consecutiva del Trofeu Vezena que assoleix el trofeu. finals i és l'únic equip que juga cada minut per a l'equip als playoffs del 2020. El porter... Vasilevskiy ha guanyat set victòries en els últims vuit inicis de playoffs i ha portat tots els porters de la NHL a la victòria (10) als playoffs del 2020... des del 2018 Vasilevskiy ha va guanyar la majoria de victòries de playoffs entre els porters de la NHL (21) des de principis d'any, empatat al primer lloc amb Tuukka Rask i Braden Holtby... En els playoffs del 2020, els quatre porters principals restants de l'equip... Vasilivsky va donar dos gols o menys en els últims tres partits dels playoffs, marcant un total de vuit gols en 13 partits.
El defensa Lightning Victor Hedman va marcar el seu primer gol en la pròrroga en el cinquè partit de la pròrroga amb BOS.Aquest va ser el primer gol de la pròrroga de la seva carrera.La pilota... Hedman també va afegir una assistència en el cinquè partit per al segon joc de múltiples punts dels playoffs del 2020.… Hedman es va unir a Brayden Point (el cinquè partit del 2020 contra CBJ) i Martin St. Louis (el cinquè partit de l'ECQF contra la NJI i el sisè partit de l'ECQF del 2003 al joc 3SH WSH), convertint-se en l'únic golejador de la pròrroga Hedman. el tercer jugador defensiu llampec que va marcar un gol a la pròrroga als playoffs, unint-se a Jason Garrison (New York International Game Show 4th ECSF) i Dan Girardi (Dan Girardi) (BOS al 4t partit del 2018)...Hedman va completar la segona ronda contra BOS i va marcar quatre gols.Aquest és el seu ECSF de 2016 contra Nova York En una sèrie de partits de la Universitat Estatal, el rècord de playoffs d'un jugador defensiu semblant a un llamp, aquests són la majoria dels seus gols...Hedman té cinc gols als playoffs de 2020, que també és un llamp El rècord de la majoria gols marcats per un jugador defensiu a la temporada de playoffs, batent el seu rècord de quatre gols als playoffs de 2016... Heidman va anotar quatre punts a la segona ronda de cinc partits (4-2) -6 punts)... Heideman ocupa el setè lloc entre els jugadors defensius de la NHL a la llista de gols dels playoffs del 2020 i empatat al segon lloc en nombre de gols marcats.
Assenyala la direcció del centre de Bolt Brayden Point (Brayden Point) en els seus últims tres jocs i el quart joc multipunt dels playoffs del 2020, el segon joc multipunt guanyat en el cinquè partit contra el BOS Dues assistències... els punts van ampliar la seva ratxa de victòries a sis jocs ( 2-9-11 punts.), i la seva carrera és comparable als punts de playoff establerts anteriorment en aquests playoffs (en 3-3-7 punts en els primers 6 partits dels playoffs de 2020)... Point és el primer jugador de la NHL des de llavors , Cory Stillman (Cory Stillman) el 2006 (7 GP i 13 GP) té puntuacions en sis partits múltiples en un playoff... Point té 13 rècords d'anotacions en els últims 14 partits playoffs des dels playoffs 2019... Point va acabar el primer A la segona ronda , va tenir 7 assistències contra BOS, establint un rècord per als Chargers de més assistències a la sèrie de playoffs...Poynter va guanyar la segona ratxa consecutiva d'assistència activa de la NHL en 6 partits consecutius i va empatar al tercer lloc. sis victòries consecutives tva ser tercer en la ratxa int dels playoffs del 2020.
Aleshores, Nikita Kucherov, l'extrem dret de Nikita Kucherov, no va poder completar el cinquè partit contra el BOS, però va quedar empatat a la segona ronda de puntuació (2-5-7 punts).dos.…Kucherov en dos jocs multipunt.Va estar en els últims tres partits dels playoffs i quatre jocs multipunt... Kucherov va empatar amb Martin St. Louis com a màxim en la història dels playoffs del Lightning.En dos jocs multipunt.
Kucherov ja havia substituït els Chargers com a primer equip anotador en els playoffs anteriors als playoffs i necessitava un gol per substituir l'equip principal anotador de Boltes.
Augment del gol L'extrem esquerre del Lightning Ondrej Palat (Ondrej Palat) va marcar el seu primer gol en el 5è partit contra el BOS, ampliant la seva ratxa de victòries a quatre partits, amb els Chargers a la postemporada. , 2015), Vincent Lecavalier (2007) i Martin St. Louis (Martin St. Louis) ) (2003)... Parat va anotar punts en els cinc partits de la segona ronda, creant nous punts en la seva carrera per a la majoria de partits de playoffs consecutius.Palat jugarà els playoffs TBL Set per registrar el nombre de tirs a la cinquena entrada (10);en els dos últims partits, ha sumat 15 gols... Parat va superar el seu actual company d'equip Alex Killorn (Alex Killorn), amb el seu cinquè gol en el partit, va entrar en la quarta posició entre els líders anotadors dels playoffs de Tampa Bay (Tampa Bay).
El pretens jugador defensiu Kevin Shattenkirk (Kevin Shattenkirk) va anotar dues assistències en el cinquè partit contra el BOS, el seu primer joc de múltiples punts als playoffs del 2020 i la seva postemporada El setè partit de la seva carrera (el primer partit des del segon partit de la DAL WCSF). el 2016)... assisteix als playoffs del 2020 en cinc partits (en el lloc 16 de l'equip NHL D)
El camí a seguir Segona sessió-dimecres 9 de setembre a 20h Tercera sessió-divendres 11 de setembre a 20:00h Quarta sessió-13 de setembre-dimecres tarda a tercera sessió, cinquena sessió*-9 Del 15 al l'endemà 8 nits 6*-17 de setembre a 8 a 8 nit 7*-19 de setembre, divendres-19:30 *Si cal
Necessites més informació i actualitzacions de la puntuació en temps real?Feu clic aquí per subscriure-us a la llista de correu electrònic de la guia del Dia del Joc 2019-20.
tampabaylightning.com és el lloc web oficial de Tampa Bay Lightning.Tampa Bay Lightning i tampabaylightning.com són marques comercials de Lightning Hockey LP NHL, NHL Shield, la marca verbal i la imatge de la Stanley Cup i el logotip de la NHL Conference, i són marques registrades de la National Hockey League.Tots els logotips i marques de la NHL, els logotips i les marques d'equips de la NHL i tots els altres materials propietaris descrits en aquest article són propietat de NHL i dels seus respectius equips de la NHL i no es poden copiar sense el permís previ per escrit de NHL Enterprises, LP.2020 Lightning Hoquei, LP i Lliga Nacional d'Hoquei.Lightning Hockey, LP és una filial de Vinik Sports Group.tots els drets reservats.

Hora de publicació: 07-set-2020